Anchem

Aparatura analityczna
Wyposażenie laboratoriów

Seria SpectraStar™ XL

  • Dokładne rezultaty w pół minuty
  • Wbudowany komputer z pamięcią SSD
  • Wstępnie skalibrowany

Mąka pszenna jest powszechnym towarem używanym do produkcji chleba, ciastek, makaronów i wielu innych rodzajów żywności.

Jakość wytwarzanej mąki jest silnie uzależniona od charakterystyki dostarczanej pszenicy oraz technologicznych parametrów przetwarzania.

Kontakt

Anchem

ul.Międzyborska 23
04-041 Warszawa
tel: +48 22 646-26-60
fax: +48 22 646-26-69

Pn-pt w godz. 8-16

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Katalogi Anchem

 

Aktualne
katalogi
dla Ciebie!

Pobierz:
Katalog Thermo

Copyright © 1994-2014
Webdesign: Graficca.eu