Serdecznie zapraszamy do uczestnictwa w webinarium dotyczącym Bezpieczeństwa żywności – analizy na GC-MS/MS TSQ 9610, którego organizatorem jest firma Anchem we współpracy z Thermo Fisher Scientific. Webinarium odbędzie się w dniu 04.07.2023 r. o godz. 11.00.

Podczas spotkania będą mieli Państwo okazję wysłuchać wykładu na temat oznaczania i badania pozostałości zanieczyszczeń m.in. pestycydów, nitrozoamin i tlenku etylenu w produktach żywnościowych, które na co dzień spożywamy. Pokażemy jak analizy bezpieczeństwa żywności wykonane na nowo wprowadzonej na rynek serii chromatografów gazowych w połączeniu ze spektrometrem mas wyposażonym w źródło jonów AEI pozwalają osiągać najniższe poziomy detekcji na rynku. Omówimy rolę przygotowania próbki i efektów matrycowych w analizie chromatograficznej. Będą mieli Państwo także możliwość poznania przyjaznego dla użytkownika systemu danych chromatograficznych Chromeleon.

Szczegóły dotyczące webinarium znajdą Państwo TUTAJ.

Wszystkie osoby zainteresowane uczestnictwem prosimy o rejestrację poprzez kliknięcie w „zarejestruj się teraz”.

STRONA REJESTRACJI